Types

Het Zeilschip is centraal gelegen te midden van winkels, sportfaciliteiten, diverse snelwegen en openbaar vervoer. Ook is het historisch centrum van Voorburg op loopafstand bereikbaar.

De woningen zijn volledig voorzien van dubbelglas en verwarming geschiedt middels blokverwarming. Onderin het complex bevindt zich een separate (fietsen) berging, alsmede de privé parkeerplaats. De parkeergarage is alleen toegankelijk voor bewoners van het complex middels een eigen pasje. Door de bijzondere indelingen van de diverse typen en de ligging is het zeer de moeite waard hier eens een bezoek aan te brengen.

 • Type A - 80 m2

  Dit praktisch ingedeelde appartement heeft een woonoppervlak van 80 m2, alsmede een zonnig balkon over de gehele breedte van de kamer van 9 m2 (vanaf de 3e verdieping). Door de indeling kan optimaal gebruik worden gemaakt van de woonruimte. Indeling; Entree, hal, toilet en twee slaapkamers. De badkamer beschikt over een aparte douche, bad en wastafel. In de inpandige berging bevindt zich de huurboiler biedt voldoende ruimte voor wasmachine, droger en voorraad.

  Bekijk plattegrond
 • Type B - 148 m2

  Zeer riant appartement met woonoppervlak van 148 m2, alsmede een balkon van 9m2. Indeling: Entree, ruime hal, toilet en 3 slaapkamers. De bijzonder royale badkamer beschikt over een aparte douche, bad en dubbele wastafel. In de grote Inpandige berging bevindt zich de boiler en is voldoende ruimte voor wasmachine, droger en voorraad. De ruime keuken kan door de afmeting goed gebruikt worden als eetkeuken.

  Bekijk plattegronden (2)
 • Type C - 116 m2

  Ruim appartement met een woonoppervlak van 116 m2 alsmede een balkon van 9 m2. Indeling: royaal entree, ruime hal, toilet en 2 slaapkamers. Ruime badkamer met aparte douche, bad en dubbele wastafel. De inpandige berging is bereikbaar vanuit het entree. Deze berging biedt ruimte aan boiler, wasmachine/droger en voorraad. Vanuit de lichte woonkamer met openslaande deuren is de ruime eetkeuken bereikbaar voorzien van diverse apparatuur.

  Bekijk plattegrond
 • Type D - 92 m2

  Dit appartement heeft een woonoppervlak van 92 m2 en een balkon van 7 m2. Indeling: Entree, hal, toilet en 2 slaapkamers. De badkamer beschikt over een bad, douche en wastafel. De inpandige berging biedt plaats aan boiler, wasmachine/droger en voorraad. Vanuit de lichte woonkamer is de keuken bereikbaar voorzien van diverse apparatuur.

  Bekijk plattegronden (2)
 • Type E - 97 m2

  Dubbellaags topappartement met een woonoppervlak van 97 m2 en een balkon van 9 m2. Indeling: Entree, ruime keuken met apparatuur van waaruit toegang tot de inpandige berging met aansluiting voor wasmachine, boiler en ruimte voor droger en voorraad. De tweede verdieping is bereikbaar middels een trap vanuit de woonkamer die een fenomenaal uitzicht biedt vanaf de hoogst gelegen verdieping. Op deze verdieping bevinden zich een overloop, 2 slaapkamers, 2e separate toilet en een badkamer met douche en wastafel.

  Bekijk plattegronden (3)
 • Type F - 114 m2

  Speels ingedeeld appartement met een woonoppervlak van 114 m2 en een terras van 10 m2. Indeling: Entree, hal, toilet en 2 slaapkamers. De ruime badkamer biedt plaats aan een bad, separate douche en dubbele wastafel. Vanuit de woonkamer is toegang tot de royaal bemeten keuken van waaruit de bijkeuken te bereiken is die plaats biedt aan de boiler, wasmachine, droger en voorraad. Deze bijkeuken is tevens te bereiken vanuit de hal. Door de indeling van de woonkamer kan er een aparte eetkamer worden ingericht welke grenst aan de keuken. Op deze manier kan optimaal gebruik worden gemaakt van de royale woonkamer.

  Bekijk plattegronden (2)